Η Ομάδα μας

Ηλίας Πελεκάνος

Ο Ηλίας Χ. Πελεκάνος είναι ιδρυτής και διευθυντής του Παιδιατρικού Κέντρου «Building Blocks Pediatric Therapy Centre». Ο Ηλίας εντάχθηκε στο τμήμα Εργοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας το 2006, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2010.
 

Περισσότερα

Έλενα Ανδρέου

Η Έλενα Κ. Ανδρέου είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη «Διδακτική του Γλωσσικού Μαθήματος» (Language Pedagogy).

Περισσότερα

Μαριάννα Μασούρα

Η Μαριάννα Δ. Μασούρα είναι Εργοθεραπεύτρια και εγγεγραμμένο μέλος του Παγκύπριου Συλλόγου Εργοθεραπευτών. Το 2015 αποφοίτησε από το τμήμα Εργοθεραπείας του Cardiff University της Ουαλίας και έπειτα συνέχισε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο Cardiff University όπου απέκτησε τον τίτλο MSc in Occupational Therapy το 2017.

Περισσότερα

Μαρίνα Σταυρινού

Η Μαρίνα Σταυρινού είναι Κλινική Ψυχολόγος και εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στο κέντρο από τον Δεκέμβριο του 2018. Ενέργειες της μέχρι στιγμή είναι η ενδυνάμωση των παιδιών σε θέματα αυτοπεποίθησης, ανάπτυξη ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο και η στήριξη και καθοδήγηση γονέων.

Περισσότερα